Mijn eerste blog

IMG-20160126-WA0003

Wie ben ik?

Even voorstellen: Hanneke Grufman-van Hoof, sinds vele jaren lid van BC Stippent waar ik met veel enthousiasme de technische organisatie van de bridge-avonden voor mijn rekening neem en daarnaast ook als secretaris de belangen van de leden en het bestuur behartig.

Helmond Troef

Een nieuwe taak, spontaan geboren na het opvangen van een stille noodkreet. Met veel plezier ga ik me inzetten voor Helmond Troef, een fantastische bridgekroegendrive die dit jaar voor de 12e keer georganiseerd wordt op en rondom de Markt in Helmond. In 2006 is dit jaarlijks terugkerende evenement opgezet door enkele enthousiaste vrijwilligers van diverse Helmondse bridgeclubs. Arno van de Graaf, nestor en huidige voorzitter van Helmond Troef, heeft dit jaar dan ook al voor de 12e keer op rij een actieve rol in de organisatie. In het verleden mocht ik enkele malen gastvrouw zijn bij Helmond Troef, maar vanaf nu ga ik actief mijn steentje bijdragen aan de organisatie achter de schermen.

We hebben al via diverse wegen publiciteit gegeven aan Helmond Troef en wij rekenen op een massale opkomst zodat Helmond Troef nog lang mag voortbestaan. Aan u het verzoek om uw bridgende vrienden, familie en kennissen op 3 september naar Helmond te lokken!

Informatie over het aanmelden vindt u op de homepagina

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: