De Lindenberg

Op 13 juli mocht het organiserend team van Helmond Troef voor het maken van een foto aantreden in de tuin bij Marie-José Toll. Ondanks dat de zon het een beetje liet afweten lijkt het erop dat wij door fotograaf Renny van de Laar zonnig op de gevoelige plaat zijn vastgelegd. Rond 22 juli valt de Lindenberg weer op de mat bij alle huishoudens in Stiphout en de Oranjebuurt. Naar wij van de fotograaf begrepen hebben wordt er een hele pagina aan Helmond Troef gewijd, wat een eer! Wij zijn benieuwd naar het resultaat, u ook?

Uiteraard willen wij de lezers graag aansporen tot het verspreiden van het nieuws over Helmond Troef om op die manier nog meer liefhebbers van het bridgespel naar Helmond te lokken om deel te nemen aan onze gezellige kroegendrive.

Zegt het voort, zegt het voort! Wordt vervolgd…….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: