Coenen Helmond

Coenen is al vele jaren een gevestigde naam in Helmond. In 1954 begon Ed Coenen met zijn vrouw een zaak in kristal in porcelein in de Veestraat. Vele klanten wisten hun weg naar Coenen te vinden waar zij slaagden voor mooie luxe artikelen, kristallen glazen en prachtige serviezen. Menig bruidslijst is in al die jaren bij Coenen samengesteld!

Nu bevindt de winkel zich in een historisch pand aan de Kerkstraat. De huidige eigenaren zijn dochter Marie-Claire Coenen en echtgenoot Joost de Vos die onder het toeziend oog van hun Spaanse ‘telg’ Sjoerd in de zaak de scepter zwaaien.

Coenen Helmond pand

 

 

Tafelen en koken ‘op niveau’

Coenen is zich de laatste jaren gaan specialiseren op het gebied van tafelen en koken ‘op niveau’. Daar komt meer bij kijken dan het huis-tuin-en keukengereedschap dat standaard in iedere keuken aanwezig is.  Mensen willen tegenwoordig graag eens wat anders dan de traditionele aardappelen, groenten en vlees op tafel zetten. Ze willen met iets bijzonders voor de dag komen wanneer ze gezellig gaan tafelen met familie of vrienden. Dat vergt een ietwat andere ‘kookkunst’ en het keukengerei dat daarbij hoort is in alle soorten en maten bij Coenen te vinden, van botermesjes tot koksmessen en van koffielepeltjes tot geavanceerde barbecues.

 

Wijnglazen

Wij zijn ook erg blij dat Marie-Claire en Joost een bijdrage aan de prijzentafel van Helmond Troef leveren. Als u de gelukkige winnaar bent: Geniet van een lekker wijntje uit een van de mooie wijnglazen die Coenen ter beschikking stelt.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: