Charlee Brown’s Place

Charlee Brown’s Place is de locatie die het ‘verst weg’ ligt van hotel Westende, de plaats waar u zich inschrijft en waar de prijsuitreiking is.

Dit restaurant staat in Helmond bekend om zijn Charlee  Steaks Ribs and Beer. De nieuwe presentatie van Charlee Brown richt zich op de gastvrijheid, beleving en kwaliteit.

CharleeBrownsPlace_jos
Jos Bekkers, eigenaar

Lekker betaalbaar uit eten is het motto bij Charlee Brown! Een 3-gangenmenu  voor 27,50 met keuze uit de hele menukaart!

Ook het shared dining is een toegevoegde waarde op de menukaart, het gezellig groepstafelen is een beleving van diverse kleine unieke Charlee-gerechten.

Charlee Brown heeft een eigen bierkaart met een 30-tal speciaalbieren perfect passend bij de gerechten en met een eigen stijl.

 

Bij mooi weer kan er lekker buiten gegeten worden. En wie een keer iemand een etentje cadeau wil doen: Charlee Brown heeft eigen dinerbonnen!

Naast eigenaar van Charlee Brown is Jos Bekkers ook een van de kartrekkers van ‘Dwars dûr Helmond’. Dwars dûr Helmond bestaat uit jonge, enthousiaste mensen die leuke uitstapjes en stadsevenementen organiseren voor elk budget. Voor meer informatie zie de website

 

Tot ziens bij Charlee Brown!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ttp://www.charleebrownsplace.nl/

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: