BrownieS&DownieS

Brownies&downieS is een keten van lunchcafés waar mensen werken met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. De combinatie van een kwalitatief hoogstaand culinair niveau en de bediening door mensen met een beperking maakt Brownies&downieS uniek. Het maakt Brownies & DownieS een bijzonder lunchcafé.

Mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt spelen de hoofdrol. Maar ‘beperking’ is geen goed woord. Bij Brownies&DownieS ziet men namelijk geen beperkingen, maar mogelijkheden. Brownies&downieS biedt mensen met mogelijkheden daarom een leerwerkplek. Een plek waar zij kunnen groeien en zichzelf iedere dag verder kunnen ontwikkelen. Zo worden ze voor de toekomst klaargestoomd. Misschien zelfs voor een betaalde baan bij een fantastisch bedrijf.

Het grootste en gezelligste lunchcafé van Helmond werkt enkel met verse producten. De koks bereiden alles zelf, van mayonaises tot soepen en van broodjes tot aan de lekkerste maaltijden.
Wat het lunchcafé zo bijzonder maakt is de enorm enthousiaste bediening, op basis van dagbesteding, in combinatie met betaalbare hoge kwaliteit broodjes en gerechten. Een team van jong volwassenen met een verstandelijke beperking zorgt ervoor dat u zich direct thuis voelt. Het bijzondere en gevarieerde team werkt vol overgave en trots om u en uw gezelschap een speciaal gevoel te geven wanneer u in het lunchcafé te gast bent.

Helmond Troef is dan ook erg blij dat de deelnemers aan de bridgekroegentocht op de Markt in Helmond bij BrownieS&DownieS mogen spelen. Ook bij Brownies&Downies kunt u na de derde ronde genieten van een heerlijke lunch!

BrownieS & DownieS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: