De laatste loodjes

We zijn er klaar voor! De spellen zijn gedupliceerd, de Bridgemates geïnitialiseerd, de spelkoffers op de plaats van bestemming en de gidsbriefjes gereed om aan de deelnemers uit te reiken. Welkom in Helmond, welkom bij Helmond Troef!

20170901_163225

Bij het aanleveren van de spellen bij Brownies&DownieS hebben we hulp gekregen van twee hele lieve dames die de dozen voor ons veilig hebben opgeborgen. Dank je wel! Wij komen graag morgen bij jullie langs!

20170901_163708

De weergoden lijken ons gunstig gezind te zijn, dus niets staat ons meer in de weg om er een sportieve en gezellige dag van te maken voor de bridgers, de deelnemende horecagelegenheden en de organisatie van Helmond Troef!

zon en wolk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: