Halverwege

102 Bridgeparen meldden zich vanmorgen tussen negen uur en half tien bij hotel Westende in de DaVincizaal. Blije gezichten alom, laatste conventies die nog even doorgenomen werden en vervolgens verspreidde het gezelschap zich over de stad.

20170903_092610

Nadat de bridgers door hun gastvrouw of gastheer ontvangen waren kon om 10 uur met het eerste spel gestart worden.

De organisatie dacht alles goed voor elkaar te hebben, maar zoals vaker bij evenementen het geval is loopt er altijd toch stiekem iets mis! Zo ook bij Helmond Troef, waar in twee lijnen twee spellen identiek aan elkaar waren en in een lijn waar helaas de spelrondes uit vier spellen bestonden in plaats van zes. Gelukkig hebben we het op kunnen lossen met dank aan de voorzitter Arno van de Graaf die meerdere keren het traject tussen alle kroegen in een korte tijd vier keer heeft af moeten leggen om Bridgemates terug te halen naar hotel Westende en vervolgens weer retour naar de kroegen! Arno, bedankt! Jij hebt je stappen voor vandaag zeker gemaakt!

Om 12.45 uur eindigde de derde ronde en de bridgers konden even uitblazen en bijkomen tijdens de lunch die in hun locatie geserveerd werd.

20170903_125725

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: