Nieuw logo Helmond Troef

Het oude logo heeft plaats gemaakt voor een nieuw logo. Het nieuwe logo gaat verschijnen in het programmaboekje op 2 september a.s. Daarnaast is het logo al te zien op de flyer van Helmond Troef die inmiddels op vele plekken in het Brabantse land en zelfs daarbuiten is neergestreken.

Logo-Helmond-Troef

In de pers en social media gaan wij het logo zoveel mogelijk promoten. Op die manier hopen wij niet alleen veel trouwe aanhangers van Helmond Troef te bereiken maar tegelijkertijd hopen wij een nieuwe groep bridgers aan te trekken die de eerste zondag in september naar Helmond gaat komen.

Ons motto: Helmond Troef, da’s pas gezellig!

 

Hanneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: