La Bocca Grande

Logo la BOCCA def CMYK.jpg

Kersvers

Nieuwkomer bij Helmond Troef dit jaar is La Bocca Grande aan de Kerkstraat in Helmond. Eigenaren Hugo Molleman en Yolanda Klomp zijn geen onbekenden in de Helmondse binnenstad; zij runnen ook al sinds vele jaren hun succesvolle zaak Il Borgo op de Markt. La Bocca opende op 1 augustus haar deuren en belooft een ware culinaire aanwinst te worden voor Helmond en omgeving.

In de keuken bij La Bocca staan 4 Italianen (mannen). De mama van 2 van de Italianen is ook overgekomen uit Italië en woont met haar zonen boven het restaurant; ze staat niet in de keuken. De koks toveren de lekkerste Italiaanse gerechten op tafel. Een aanrader om op zondagavond 2 september een hapje te blijven eten na uw bridgetocht. Informeer naar de mogelijkheden wanneer u deze locatie aandoet!

Geen trap

Moesten de Helmond Troef-deelnemers vorig jaar nog bij Il Borgo een trap op om de speellocatie te bereiken, dit is vanaf nu niet meer aan de orde! Het bridgen zal op de begane grond plaatsvinden, een verademing voor vele bridgers!

Veel bridgeplezier bij La Bocca Grande!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: