Welkom Thuis

logo zw

Brownies & DownieS wordt Welkom Thuis

Velen van u kennen Brownies & Downies; ook Helmond had een Brownies & DownieS, maar sinds januari van dit jaar heeft eigenaresse Loes Theunisz zich losgemaakt van de restaurantketen.  Loes was in 2013 de vijfde die een B&D restaurant opende en al snel bleek dat zij en haar team  met een verstandelijke beperking met groot succes bezoekers naar de Markt wist te lokken.

Supergoed tentje

Loes is een vrouw die met grote gedrevenheid haar zaak leidt. Inmiddels zijn er 25 personeelsleden werkzaam die eveneens gedreven en met groot enthousiasme de bezoekers verwelkomen.  Zij zetten hun beste beentje voor om de gasten tot in de puntjes te bedienen. Welkom Thuis werkt met streekproducten, Loes haalt de ingrediënten bij de bakker en de groenteboer om de hoek. Zoals Loes zelf zegt: “Mijn tentje draait supergoed!”

image002

Ook bij Welkom Thuis wensen wij u op 2 september een aangenaam half uur tijdens de bridgespellen of wanneer u er de derde ronde speelt: “Smakelijk eten!” Geniet van de bijzonder ambiance in deze locatie.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: