Knopen of strikken?

Briefing

Twee dagen geleden waren de vrijwilligers van Helmond Troef te gast bij Marie-José Toll. Voor sommigen is het de eerste keer dat ze als gastheer of gastvrouw een belangrijke rol gaan vertolken op 2 september a.s.

Een briefing over het reilen en zeilen tijdens een kroegenbridgetocht was dan ook zeker geen overbodige luxe. Wij willen het immers onze gasten naar de zin maken en ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. En daar hoort natuurlijke enige uitleg bij! De hoofdarbiter was eveneens van de partij en heeft nog wat nuttige tips gegeven.

Knopen of strikken?

Om de herkenbaarheid van de vrijwilligers ‘in kaart’ te brengen voor onze gasten heeft penningmeester Els een prachtig stukje huisvlijt geleverd. Zij heeft ervoor gezorgd dat wij te herkennen zijn aan een van kaartsymbolen voorzien accessoire in de vorm van een das/sjaal. Geknoopt of gestrikt? U zult het zien wanneer u ons tegenkomt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: