De Ganzenveer

 

Nieuwe sponsor dit jaar voor Helmond Troef is Kantoor en Boek DE GANZENVEER, gevestigd aan de oude Aa in Helmond. De Ganzenveer is sinds vele jaren een begrip in onze regio. Je kunt er niet alleen terecht voor een grote schat aan (kinder) boeken, schrijfmappen, agenda’s en kaarten, ook vind je er een mooi assortiment aan luxe pennensets. Eigenaar Hans van Gennep en zijn collega’s helpen je graag met hun deskundige advies. Zij zijn van vele markten thuis!

Ganzenveer interieur

Bezorgservice

Red je het niet om persoonlijk naar de winkel te komen, dan is de supersnelle bezorgservice van De Ganzenveer een geweldige uitkomst. Een simpel telefoontje naar de zaak met je bestelling en voordat je het weet is je boek of cadeau op de plaats van bestemming. Daar kan geen internetwinkel tegenop! Da’s pas service 🙂

 

Bezoek de site van De Ganzenveer voor meer informatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: