Bridgematekoorts

Doet ie ’t of doet ie ’t niet?

Nog enkele dagen te gaan. De voorbereidingen zijn in volle gang. Menig uurtje wordt er gespendeerd aan laatste inschrijvingen, onverhoopte afmeldingen, checken van e-mailadressen op juistheid zodat u geen bericht hoeft te missen! Maar ook de Bridgemates controleren, 63 in totaal plus enkele reserve-exemplaren, hoort bij de Helmond Troefperikelen! Wij willen er zeker van zijn dat alle Bridgemates op 2 september naar behoren dienst doen om verzekerd te zijn van een probleemloze scoreverwerking.

Doen de batterijen het goed, laten de toetsen zich eenvoudig indrukken, is het display goed leesbaar, laten de bridgemates zich initialiseren en uitlezen? Dat controleren wij allemaal voordat deze apparaten hun weg naar de diverse horecalocaties vinden.

’t Is maar dat u het weet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: