Laatste loodjes

We zijn er klaar voor! Ondanks dat we de afgelopen 48 uur met enkele onverwachte afmeldingen zijn geconfronteerd hebben we een even aantal in alle lijnen weten te bewerkstelligen. Er hoeft dus niemand een ronde aan de kant toe te kijken.

Plaats van bestemming

Op zaterdagmiddag zijn we gewapend met bananendozen en spelkoffers naar de stad gereden om de bridgelocaties te voorzien van alle materialen die onontbeerlijk zijn voor een vlot verloop van ons bridge-evenement.

20180901_152224

20180831_174821.jpg

En om ervoor te zorgen dat we de bridgemates en de eventuele scorebriefjes snel naar de ‘rekenkamer’ krijgen hebben we alvast draagtassen klaargemaakt die na het eindsignaal van de laatste ronde met de eerste de beste koerier naar hotel West-Ende gebracht worden.

Wij zijn er klaar voor, u ook?

20180831_150721.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: